Υδραυλική πλήρης Co. εξοπλισμού Changzhou, ΕΠΕ

 

Μαγική δύναμη, για να κρατήσει ψηλά τον ήλιο για το αύριο!

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

CHANGZHOU HYDRAULIC COMPLETE EQUIPMENT CO.,LTD

Είμαι Online Chat Now
Πιστοποίηση
Κίνα CHANGZHOU HYDRAULIC COMPLETE EQUIPMENT CO.,LTD Πιστοποιήσεις
Κίνα CHANGZHOU HYDRAULIC COMPLETE EQUIPMENT CO.,LTD Πιστοποιήσεις
Καλή υπηρεσία για Hunan Hongjiang το σταθμό υδρενέργειας.

—— Υδρενέργεια Hongjiang

Καλή ποιότητα της θετικής, ενεργού, ενθουσιώδους υπηρεσίας.

—— Chenxi Dafutan Company

Καλή υπηρεσία για Dadu ποταμού οδηγώντας λίθων υλικών διανομής ηλεκτρικής ενέργειας Co., LTD

—— Dadu River Company

CHANGZHOU HYDRAULIC COMPLETE EQUIPMENT CO.,LTD

1 2 3 4 5
CHANGZHOU HYDRAULIC COMPLETE EQUIPMENT CO.,LTD CHANGZHOU HYDRAULIC COMPLETE EQUIPMENT CO.,LTD CHANGZHOU HYDRAULIC COMPLETE EQUIPMENT CO.,LTD CHANGZHOU HYDRAULIC COMPLETE EQUIPMENT CO.,LTD CHANGZHOU HYDRAULIC COMPLETE EQUIPMENT CO.,LTD
Κτίριο γραφείων Κτίριο γραφείων συνεργείο συνεργείο συνεργείο
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εισαγωγέα
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Μαγικό ενέργειας
Αριθμός Υπαλλήλων : 300~400
Ετήσιες πωλήσεις : 50 Million-70 Million
Ιδρύθηκε Έτος : 2001
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Η υδραυλική πλήρης Co. εξοπλισμού Changzhou, ΕΠΕ βρίσκεται στο Νο 1 δρόμο Xinhui, εθνική βιομηχανική ζώνη υψηλής τεχνολογίας Wujin, επαρχία Jiangsu. Η επιχείρηση καλύπτει μια περιοχή 93.333 μ ² όπου η περιοχή οικοδόμησης είναι 68.000 μ ². Το Changzhou υδραυλικό είναι ο συνεταιριστικός συνεργάτης των εσωτερικών και διεθνών γνωστών υδρο κατασκευαστών στροβίλων για το θερμικό επίστρωμα ψεκασμού στα υδρο μέρη στροβίλων. Επέτυχε τις έξοχος-μεγάλες υδραυλικές άδειες παραγωγής και σχεδίου ανελκυστήρων που εκδόθηκαν από το κινεζικό Υπουργείο υδάτινων πόρων. Ορίστηκε ως ένας από σημαντικούς κατασκευαστές για τον εξοπλισμό υδρενέργειας από την πλήρη Co. ΕΠΕ εξοπλισμού δύναμης ιδρύματος και της Κίνας εφαρμοσμένης μηχανικής ανανεώσιμης ενέργειας της Κίνας. Είναι το κέντρο κατασκευής του tensional αποζημιωτή για την κινεζική θαλάσσια και ωκεανογραφική εφαρμοσμένη μηχανική και Changzhou υδραυλικό είναι επίσης κέντρο βάσεων και Ε&Α παραγωγής για τους σερβοκινητήρες του υδρο στροβίλου.

Το Changzhou υδραυλικό έχει περισσότερη από 40 εμπειρία ετών στην παραγωγή όλων των ειδών υδραυλικών κυλίνδρων και του πλήρους συνόλου εξοπλισμού. Στο μέσο της δεκαετίας του '90, η επιχείρηση ήταν η πρώτη για να εισαγάγει τις παγκόσμιας ποιότητας ακονίζοντας μηχανές σειράς HTH και CNC τις μηχανές. Το 2010, η επιχείρηση εισήγαγε το προηγμένο πλάσμα και τη θερμικά γραμμή παραγωγής και το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ψεκασμού HVOF από την Ευρώπη για το κεραμικό επίστρωμα ράβδων εμβόλων. Το 2012, η επιχείρηση εισήγαγε ένα άλλα προηγμένα θερμικά ψεκάζοντας γραμμή παραγωγής και δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την Ευρώπη για τα υδρο μέρη στροβίλων επιστρώματος. Το 2014, η επιχείρηση εισήγαγε την πιό προηγμένες γραμμή παραγωγής και την τεχνολογία επένδυσης λέιζερ από τις ΗΠΑ προκειμένου να ταιριαχτεί με επάνω το εθνικό ωκεανογραφικό πρόγραμμα ανάπτυξης εφαρμοσμένης μηχανικής. Τώρα, η επιχείρηση είναι σε θέση να κατασκευάσει τις ράβδους εμβόλων σύμφωνα με τις διαφορετικές εφαρμογές για τον πελάτη. Όπως και το θερμικό επίστρωμα ψεκασμού για τα υδρο μέρη στροβίλων και τα προϊόντα που έχουν τα προβλήματα ένδυσης.

Στοιχεία επικοινωνίας
CHANGZHOU HYDRAULIC COMPLETE EQUIPMENT CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr.

Φαξ: 86-519-68863760-68882299

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς