• CHANGZHOU HYDRAULIC COMPLETE EQUIPMENT CO.,LTD
  Υδρενέργεια Hongjiang
  Καλή υπηρεσία για Hunan Hongjiang το σταθμό υδρενέργειας.
 • CHANGZHOU HYDRAULIC COMPLETE EQUIPMENT CO.,LTD
  Chenxi Dafutan Company
  Καλή ποιότητα της θετικής, ενεργού, ενθουσιώδους υπηρεσίας.
 • CHANGZHOU HYDRAULIC COMPLETE EQUIPMENT CO.,LTD
  Dadu River Company
  Καλή υπηρεσία για Dadu ποταμού οδηγώντας λίθων υλικών διανομής ηλεκτρικής ενέργειας Co., LTD
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Zhang
Τηλεφωνικό νούμερο : +8615906122063
WhatsApp : +8615906122063

Ηλεκτρική ενιαία να ενεργήσει υδραυλική ακτινωτή πύλη βαθιών τρυπών κυλίνδρων για το γερανό πύργων

Τόπος καταγωγής Changzhou, Κίνα
Μάρκα CZHydraulic
Αριθμό μοντέλου QHSY
Ποσότητα παραγγελίας min 1 τεμάχιο / Τεμάχια
Συσκευασία λεπτομέρειες τυποποιημένο λογισμικό κατά την εξαγωγή
Χρόνος παράδοσης 15 ~ 60 ημερών εξαρτάται από τον τύπο προϊόντων
Όροι πληρωμής L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς 15000Ton/Tons το χρόνο

Επικοινωνήστε μαζί μου για δωρεάν δείγματα και κουπόνια.

WhatsApp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Δομή Κύλινδρος εμβόλων Δύναμη Υδραυλικός
Υλικό σώματος Χάλυβας Όνομα προϊόντων Υδραυλικό βαρούλκο ανελκυστήρων
Τύπος Miter υδραυλικός ανελκυστήρας πυλών Πρότυπα GB/T9001-2000, IDT ISO 9001:2000
Υψηλό φως

ενιαίος να ενεργήσει κύλινδρος υδραυλικός

,

υδραυλικός ενιαίος να ενεργήσει κύλινδρος

,

Ηλεκτρικός ενιαίος να ενεργήσει υδραυλικός κύλινδρος

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Ηλεκτρική ενιαία να ενεργήσει υδραυλική ακτινωτή πύλη βαθιών τρυπών κυλίνδρων για το γερανό πύργων

 

 

Περιγραφή:
 
Υδραυλικός ανελκυστήρας QHSYseries
Υδραυλικός ανελκυστήρας πυλών βαθιών τρυπών ακτινωτός
30 έτη στην κατασκευή των υδραυλικών κυλίνδρων
 
Ο υδραυλικός ανελκυστήρας σειράς QHSY ισχύει στο άνοιγμα και το κλείσιμο των διάφορων μεγεθών της ακτινωτής πύλης βαθιών τρυπών στόμιο-τύπων στα προγράμματα υδρενέργειας. η λειτουργούσα θερμοκρασία είναι -25 ℃-50 ℃, αυτός ο υδραυλικός ανελκυστήρας σειράς είναι μια ενιαία κρεμώντας pointand κεντρική αρθρωμένη δομή ταλάντευση-τύπων.
 
Μπορεί εύκολα να τακτοποιηθεί στην επιφάνεια της υδραυλικής κατασκευής, που κινεί το νερό ανοικτό και να κλείσει και μπορεί να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις εργασίας και στον όρο του κινούμενου νερού και το τοπικό άνοιγμα, αυτό έχει επίσης τα χαρακτηριστικά της συμπαγούς δομής, της ελαφριάς, καλής τεχνικής και οικονομικής επίδοσης.
 
Υδραυλικός ανελκυστήρας QHSYseries, υδραυλικός ανελκυστήρας πυλών βαθιών τρυπών ακτινωτός
 
 
Εισαγωγή:
 
Η υδραυλική πλήρης Co. εξοπλισμού Changzhou, ΕΠΕ βρίσκεται στο Νο 1 δρόμο Xinhui, εθνική περιοχή ανάπτυξης υψηλής τεχνολογίας Wujin, επαρχία Jiangsu. Η επιχείρηση καλύπτει μια περιοχή 93.333 μ ² και η περιοχή οικοδόμησης παίρνει 68.000 μ ². Το Changzhou υδραυλικό είναι υπερήφανο για να αναγνωριστεί από το Υπουργείο των υδάτινων πόρων της Κίνας ως ειδικός στην παραγωγή του υδραυλικού ανελκυστήρα και είναι το κέντρο κατασκευής αποζημιωτών των κινεζικών σκαφών και της ωκεάνιας έντασης ενισχύει επίσης τις συνεργασίες με τις διάσημες εσωτερικές και διεθνείς επιχειρήσεις για το θερμικό ψεκασμό water-turbine στις επιφάνειες ροής ομάδας η επιχείρηση έχει την έξοχος-μεγάλη υδραυλική πιστοποίηση αδειών και σχεδίου παραγωγής ανελκυστήρων που εκδίδεται από το Υπουργείο υδάτινων πόρων και απαριθμείται ως ένας από τους σημαντικότερους κατασκευαστές εξοπλισμού από το γραφείο προγραμματισμού και σχεδίου υδρενέργειας και CPCEC. Το 2003, η επιχείρηση ίδρυσε μια βάση παραγωγής και το κέντρο Ε&Α για το σερβοκινητήρα – υδραυλική πλήρης Co. εξοπλισμού Changzhou Shenxing, ΕΠΕ.
 
Το Changzhou υδραυλικό έχει μια ιστορία περισσότερης από 40 εμπειρίας ετών στην παραγωγή όλων των ειδών υδραυλικών κυλίνδρων και υδραυλικού εξοπλισμού, με την ισχυρές τεχνικές δύναμη και τη προηγμένη τεχνολογία του. Στο μέσο της δεκαετίας του '90, η επιχείρηση ήταν τα πρώτα για να εισαγάγει τα παγκόσμιας ποιότητας CNC εργαλεία μηχανών και CNC τα κέντρα επεξεργασίας, και διάφορα σύνολα προηγμένων ακονίζοντας μηχανών σειράς HTH από τις ΗΠΑ SUNNEN. Το 2010, η επιχείρηση ήταν η πρώτη για να εισαγάγει το προηγμένο πλάσμα και την ψεκάζοντας γραμμή διαδικασίας HVOF από την Ευρώπη για το κεραμικό επίστρωμα ράβδων εμβόλων και για το ακόνισμα πέρα από τη ράβδο εμβόλων μήκους. Το 2012, η επιχείρηση πήρε πάλι το προβάδισμα στην εισαγωγή της πιό προηγμένης θερμικής ψεκάζοντας γραμμής παραγωγής από την Ευρώπη για τα μέρη προσώπου ροής water-turbine του συνόλου γεννητριών. Το 2014, η επιχείρηση εισήγαγε τον πιό προηγμένους πλήρεις εξοπλισμό και την τεχνολογία της επένδυσης λέιζερ από τις ΗΠΑ, για να ταιριάξει με επάνω το εθνικό θαλάσσιο πρόγραμμα ανάπτυξης. Τώρα, η επιχείρηση μπορεί να προσαρμόσει τις ράβδους εμβόλων κατασκευής που λειτουργούν στις διαφορετικές συνθήκες εργασίας, και παρέχει το θερμικό ψεκάζοντας επίστρωμα για water-turbine τις επιφάνειες ροής ομάδας και τα βιομηχανικά φορώντας μέρη για τους πελάτες και η συνολική ικανότητα παραγωγής της επιχείρησης φθάνει σε περισσότερους από 8000 τόνους το χρόνο.
 
Οι παραγωγές επιχείρησης – ο υδραυλικοί πλήρεις εξοπλισμός και ο σερβοκινητήρας ανελκυστήρων για water-turbine το σύνολο γεννητριών, χρησιμοποιούνται ευρέως στη συντήρηση νερού και την περιοχή υδρενέργειας. Εν τω μεταξύ, η επιχείρηση κατασκευάζει και υποστηρίζει τα διάφορα είδη υδραυλικών κυλίνδρων και συστημάτων ελέγχου για στρατιωτικό, το σκάφος, τη μεταλλουργία, θαλάσσιος και την πετρελαιοφόρο περιοχή κ.λπ. _ο επιχείρηση έχω επιτυχώς παρ:έχω υψηλής ποιότητας εξοπλισμός για πρόγραμμα όπως μεγάλος και μέσος υδρενέργεια σταθμός, δεξαμενή, φράχτης και σκάφος κλειδαριά κ.λπ. Παραδείγματος χάριν, Xiluodu, Xiangjiaba, Jinanqiao, Longkaikou, Guanyinyan, σταθμοί υδρενέργειας Liyuan τάση του ποταμού Jinshajiang Jinpin Ι σταθμός υδρενέργειας στον ποταμό ya-πνευμόνων Luding, Shenxigou, Dagangshan, που διαμορφώνει το σταθμό υδρενέργειας στον ποταμό Daduhe Laxiwa, Jishixia, σταθμοί υδρενέργειας Banduo στον προς τα πάνω του κίτρινου ποταμού Σταθμός υδρενέργειας Jinghong στον ποταμό Lancangjiang Longma, Jupudu, σταθμοί υδρενέργειας Gelantan στον ποταμό Lixianjiang Σταθμοί υδρενέργειας Guazhi, Baishi, Tuokou και Hongjian στον ποταμό Yuan Πρόγραμμα μέσος-διαδρομών S-N της παρεκτροπής νερού και των μεγαλύτερων pumped-storage σταθμών παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος όπως Bailianhe, Baoquan, Liyang κ.λπ. και περισσότερες από 600 μεγάλες και μέσης ησχύος σταθμοί και δεξαμενές στην Κίνα. Η επιχείρηση έχει την αυτοδιαχειριστική επιχειρησιακή άδεια εισαγωγών και εξαγωγής. Τα προϊόντα έχουν εξαχθεί στην Αφρική, ευρωπαϊκά, τη Νότια Αμερική, και τη Νοτιοανατολική Ασία κ.λπ., όπως ο σταθμός παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος αγγειοπλαστών Lahm, ο σταθμός παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος περιόδου του Jonah στην Ταϊλάνδη, ο σταθμός παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος της Γουατεμάλα, ο σταθμός παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος του Βιτσέμπσκ στη Λευκορωσία, ο σταθμός του Καμερούν Lom Pangar, κ.λπ. Η επιχείρηση έχει κερδίσει μια καλή φήμη και οι δύο στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, για να γίνει μια από τις εθνικές βασικές κύριες επιχειρήσεις στην υδραυλική κατασκευή ανελκυστήρων.
 
Δεδομένου ότι η “νέα τίγρη θάλασσας” έχει τεθεί στη χρήση το 2006, η επιχείρησή μας έχει κατασκευάσει τους κυλίνδρους για διάφορα αυτοπροωθούμενα σύροντας κουκκιστήρια αναρρόφησης (όπως ο “νέος δράκος θάλασσας”, η “νέα θάλασσα Phoenix”, ο “νέος γυμνοσάλιαγκας θάλασσας” και “η επικοινωνία” κ.λπ.), το οποίο έχει τις μεγάλες συνεισφορές για τα εθνικά προγράμματα πόλντερ. Από το 2005, η επιχείρησή μας έχει ανάμεικτος όλους τους υδραυλικούς κυλίνδρους για ένδεκα σύροντας κουκκιστήρια αναρρόφησης 13500m ³, 13000m ³, 16888m ³, 15000m ³, 5000m ³, 9500m ³ κ.λπ., το οποίο λύνει την αρχική δυσάρεστη κατάσταση ότι οι κύλινδροι πρέπει να εισαχθούν από το εξωτερικό. Αυτό επιταχύνει επίσης το ρυθμό για την κινεζική ναυπηγική βηομηχανία για να προφθάσει και να ξεπεράσει τις δυτικές χώρες, μέσω domestication της εκβάθυνσης των κυλίνδρων. Το 2009, οι ανάμεικτοι κύλινδροι επιχείρησής μας στο μεγαλύτερο κυβικό αυτοπροωθούμενο σύροντας κουκκιστήρι “φάλαινα αναρρόφησης 4500 ουρανού” στην Ασία, για Tianjin Dredging Company για να σκάψει τους σκοπέλους και τα χτισμένα νησιά, οι οποίοι επέτυχαν τις ξεχωριστές αξίες στις υπερασπίσεις ακτών. Συγχρόνως, οι κύλινδροι επιχείρησής μας assorts επίσης για τα διάφορα είδη σκαφών. Αυτοί οι κύλινδροι είναι υπονοούμενοι σε κάθε βιομηχανία τέτοιους όπως τη φορτηγίδα λάσπης, την οδηγώντας φορτηγίδα σωρών, το θαλάσσιο κάλαμο, την επωτίδα ναυαγοσωστικών λέμβων, το εργαλείο οδήγησης, το εργαλείο αγκύρων και την κάλυψη κ.λπ. πορτών.
 
Το 2009, το ανάμεικτο υδραυλικό σύστημα ελέγχου επιχείρησής μας και ηλεκτρικό σύστημα ελέγχου για τη Co. ομάδας ενεργειακής εφαρμοσμένης μηχανικής της Κίνας, ΕΠΕ, και επιτυχώς ολοκληρωμένος τον ανελκυστήρα CNOOC που δημιουργεί την πλατφόρμα παραγωγής με ένα συνολικό βάρος 5.500 τόνων, το οποίο έσπασε την ιστορία ότι αυτά τα προγράμματα ήταν ανάμεικτα από τις ξένες επιχειρήσεις, και πραγματοποίησαν το στόχο της ανεξάρτητων έρευνας και της ανάπτυξης, και την εσωτερική προμήθεια για τον πρώτο self-elevating υδραυλικό ανελκυστήρα της παράκτιας πλατφόρμας παραγωγής. Αυτό το έργο ήταν αξιολογημένο ως πρώτο σύνολο σημαντικού έργου κατασκευής και μερών κλειδί, και εθνικό έργο προγράμματος φανών. Στο ίδιο χρόνο, η επιχείρηση είχε παράσχει επιτυχώς τον υψηλό υδραυλικό κύλινδρο 150MPA για το σταθμό πυρηνικής ενέργειας, ο οποίος έσπασε μέσω της δυσχέρειας κατασκευής αυτό το είδος υδραυλικών κυλίνδρων.
 
Το Changzhou υδραυλικό έχει ένα κέντρο ελέγχου υπολογιστών δικτύων για τον έλεγχο και τη διαχείριση της διαδικασίας παραγωγής, μια προηγμένη ομάδα Ε&Α και ανεξάρτητες ικανότητες σχεδίου και ανάπτυξης νέων προϊόντων. Περισσότερα από 50 προϊόντα έχουν “το πιστοποιητικό διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας προτύπων χρήσης”, επτά από τα οποία είναι διπλώματα ευρεσιτεχνίας για την εφεύρεση. και λαμβανόμενο GB/T19001-2008/ISO9001: ποιοτικών συστημάτων σχεδίου, ανάπτυξης, κατασκευής, εγκαταστάσεων και υπηρεσιών του 2008 η τυποποιημένη πιστοποίηση, και είναι ο νικητής του πιστωτικού πιστοποιητικού βαθμού Αντιαεροπορικού Πυροβολικού, ο οποίος εξέδωσε από το διεθνές κέντρο πιστωτικής αξιολόγησης της επαρχίας Jiangsu. Η επιχείρηση απολαμβάνει μια καλή φήμη και μια υψηλότερη διαφάνεια στην αγορά, με μια πολύ ισχυρή ανταγωνιστικότητα σε διεθνή και τη εγχώρια βιομηχανία, και υποστηρίζει τα προϊόντα για τα κόσμος-διάσημα εμπορικά σήματα. Δεδομένου ότι ο μόνος «βασικός προμηθευτής» της ομάδας HEC, τον Οκτώβριο του 2009, η επιχείρηση απονεμήθηκε την τιμή η “συνεταιριστική παραγωγή επιτυγχάνει τα καρποφόρα αποτελέσματα Η μονάδα τριών φαραγγιών δημιουργεί τα χρυσά μετάλλια”.
 
Μετά από τα έτη διαδικασίας παραγωγής και υπηρεσιών, η επιχείρηση έχει ένα ολοκληρωμένο ποιοτικό σύστημα διαχείρισης, προηγμένες εξεταστικές μεθόδους & τα εργαλεία, τα συσσωρευμένα άφθονα σχέδια, την κατασκευή, την εγκατάσταση, την ανάθεση & τη λειτουργία, και την εμπειρία συντήρησης. Η επιχείρηση έχει εμμείνει στην πλήρη έννοια υπηρεσιών με pre-sales, τις πωλήσεις και τις μεταπωλήσεις για να κάνει την ποιοτικές εγγύηση και τη ικανοποίηση πελατών ως τελικό σκοπό μας. Η επιχείρηση θα δοκιμάσει το καλύτερο για να παρέχει την οικειότερη και φιλική υπηρεσία σε κάθε πελάτη και να προστατεύσει τα συμφέροντα των πελατών.
 
QHSY βαθιών τρυπών ακτινωτό βαρούλκο ανελκυστήρων πυλών υδραυλικό

Συνιστώμενα προϊόντα